Skip to main content

Benvinguts al curs 2021-2022

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és image.png

Benvolgudes famílies,

Us volem donar la benvinguda a aquest nou curs que comencem amb la nova normalitat que comporten alguns canvis que ja coneixem i ple reptes que de ben segur entre tots tirarem endavant, igual que el curs anterior.

Us adjuntem el butlletí de l’AMPA amb tota la informació relativa al nou curs.

Com bé sabeu la situació sanitària provocada per la Covid-19 ens ha fet consolidar alguns canvis en el nostre dia a dia. Des de l’AMPA, ja fa un parell de cursos vam iniciar un nou projecte de gestió acompanyats per la plataforma AMPASOFT. Això ens permet donar un millor servei en quant a la informació administrativa relacionada entre AMPA i families com per exemple les dades personals, els serveis contractats, la gestió de rebuts, etc.

Per tot això la inscripció a les activitats i serveis la gestionem directament des de la plataforma. D’aquesta manera evitem tractar amb desenes de papers acumulats a una bústia o centenars de e-mails difícils de gestionar en pocs dies.

Per tot això us convidem a que hi accediu a través de la url https://amparenaixenca.ampasoft.net/login
I us recomanem reviseu les vostres dades, podreu modificar tot allò que necessiteu, disponible 24h 335 dies l’any.


Si ja sou socis de l’any passat disposeu d’un usuari i un pasword, que si no recordeu podeu utilitzar l’opció “Recordar contrasenya” .

Si encara no formeu part de l’AMPA us convidem a formar-ne part. A la web i al nostre butlletí podreu trobar tot allò que fa l’AMPA dins l’escola i si encara teniu dubtes, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i de ben segur us els resoldre’m. Podeu donar-vos d’alta fent clic a “Alta Families”.

Us deixem també un petit dossier d’acompanyament per les primeres modificacions que pot ser podeu necessitar, però ja veureu que es una plataforma bastant senzilla. Tot i així sempre ens podeu contactar a través del nostre correu.

AMPA IE RENAIXENÇA