Skip to main content

Comunicacions Plataforma jornada continua dels Hostalets de Pierola

A las dos en casa? La polémica por el horario escolar vuelve al 'cole' -  Vozpópuli

Benvolgudes famílies,


La Plataforma per a la jornada continua dels Hostalets de Pierola s’ha adreçat a la Junta de l’AMPA perquè puguem canalitzar les comunicacions que volen transmetre a les famílies de l’IE Renaixença.

Aquesta informació és rellevant pel que fa al funcionament del nostre centre i per aquest motiu començarem a transmetre le informació que ens facin arribar.


L’email de la plataforma és jornadacontinuahostalets@gmail.com. Us hi podreu adreçar per resoldre els dubtes que pugueu tenir sobre les comunicacions que rebrem.

Com a AMPA no ens posicionem en cap cas a favor o en contra de la jornada continuada, sinò que farem de canal de transmissió entre la plataforma i les famílies a travès de Dinantia, que és el mitjà que l’IE ha posat a la nostra disposició per poder-ho fer.


Volem convidar tothom que tingui informació rigorosa pel que fa a aquest tema que ens la faci arribar, doncs també la remetrem a les famílies. 
L’objectiu és aconseguir que tothom tingui el màxim d’informació possible de cara a una possible elecció de canvi d’horaris en el futur.

AMPA ESCOLA RENAIXENÇA