Skip to main content

Extraescolars curs 21-22

Activitats extraescolars | INS Milà i Fontanals

Bon dia famílies,

primer de tot, desitgem que estigueu tenint un bon inici de curs i entre tots, mica en mica, anem tornant a les rutines.

Volem recordar-vos que teniu tota la informació relativa a les activitats extraescolars al nostre butlletí, que podeu tornar a consultar aquí.

Recordar-vos que la data límit per fer les preinscripcions és el 22 de setembre de 2021 i que ho heu de fer a través de l‘AMPASOFT.

També volem traslladar-vos alguns canvis d’última hora:

Respecte a l’activitat de MULTIESPORTS que organitzava i gestionava La Rita Mola ens han traslladat la següent informació:

“Us comuniquem que donat que actualment la nostra cooperativa es troba en un procés de canvi, aquest curs no podrem dur a terme l’activitat de multiesport. Us agrairiem si puguessiu informar a les famílies per tal que es puguin organitzar amb temps d’inscriure’s a altres activitats.A les famílies que ens han contactat ja els respondrem directament.
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.”

Multisports - SportContact

Per aquesta raó, des de l’AMPA obrim preinscripcions per tal de poder oferir l’activitat de Multiesports a través del monitoratge que ens facilita Fundesplai. Si esteu interessats a poder fer l’activitat podeu fer la vostra preinscripció a través de l’AMPASOFT. Com la resta d’activitats, passat el període de preinscripció us confirmarem si hi ha suficients alumnes per dur a terme l’activitat.

L’activitat estaria programada:
Infantil dilluns de 16:30h a 17:30h.
Primària dimarts de 16:30h a 17:30h.

A 4t… Hoquei i hoquei patins | Escola Santa Agnès de Malanyanes

Aprofitem també per oferir-vos una nova activitat que no tenim inclosa al butlletí: HOQUEI PATINS, per a nens i nenes des de P3 fins a 2on de primària. Aquesta activitat la realitza el Club Hoquei Piera.

L’activitat estaria programada per dimarts de 16:30 a 17:30h. Té un cost de 12€/mensuals i el lloguer dels patins, en cas que no en tingues la nena o nen té un cost de 6€/mensuals.

Restem a la vostra disposici´ó per qualsevol dubte o aclariment.

Salutacions,

AMPA IE RENAIXENÇA