Skip to main content

INSCRIPCIÓ SOCI AFA 22-23

INSCRIPCIONS SOCIS AFA – CURS 22-23 | Institut-Escola Les Vinyes

Bon dia famílies,

Us donem la benvinguda a aquest nou curs que comencem!

Com sabeu, durant el curs passat, entre tots vam escollir una nova empresa de gestió integral del servei d’acollida, extraescolars i menjador. Això ens permet portar una gestió unificada de tots els serveis a disposició de les famílies del centre.

Aquests serveis segueixen vinculats a l’AFA tot i que no els gestionem directament, però si hi fem un seguiment amb reunions periòdiques per vetllar que tot funcioni adequadament. És per això que podeu seguir-nos fent arribar les vostres propostes i inquietuds a través de Dinantia o e-mail.

Fes-te soci!

Enguany, per facilitar la inscripció, l’alta de socis es fa a través del formulari de La Mariona que podeu trobar FENT CLICK AQUÍ i així amb un sol formulari podeu triar tot allò que necessiteu.

Qui ha d’omplir el formulari?

Totes les famílies que vulguin ser sòcies l’hauran d’omplir. Si ja éreu socis de cursos anteriors també caldrà que ompliu les dades, ja que l’AMPASOFT deixa de funcionar.

Qui cobrarà la quota de soci?

Des de La Mariona només es recol·lecten les dades i entre el 1 i el 15 d’octubre des de l’AFA us girarem el rebut anual de soci de 30€/família.

Si no vull donar-me d’alta de cap altra activitat i només vull fer-me soci. Com ho faig?

Cal omplir el mateix formulari amb totes les dades, sense seleccionar cap activitat.

Si ja he omplert el formulari però no he seleccionat pagar la quota de soci o no ho recordo i ho vull modificar, que faig?

Al correu que vas indicar a l’alta has rebut un correu amb la còpia del formulari que vas omplir. Des d’aquest correu pots editar el formulari i canviar el que necessitis.

(L’adreça que envia la còpia del formulari és forms-receipts-noreply@google.com , per si us facilita la recerca del e-mail)

Activitats extraescolars i acollida

Podeu trobar tota la informació en aquests enllaços a la nostra web:

Adjunt també trobareu una petita guia d’ajuda per fer-vos sòcis. Recordeu que si teniu alguna dificultat per poder-ho fer podeu possar-vos en contacte amb nosaltres.

Salutacions,

AFA INSTITUT ESCOLA RENAIXENÇA