Skip to main content

Nadal 2020

Benvolgudes famílies,

Un any més s’acosta el final del trimestre i amb ell aquestes dates tan màgiques del Nadal. Aquest any, però, seran diferents i atípiques, i no ens podrem trobar l’últim día de trimestre per celebrar-les plegats. Ara bé, no volem deixar passar l’oportunitat de fer alguna activitat familiar i, és per això, que us animem a participar de la nostra proposta nadalenca.

Volem les vostres empremtes, les de  totes les persones que formem part d’aquesta gran família que és la nostra escola. Així que us demanem que ens porteu l’empremta de les vostres mans en un paper o cartolina, pintada,dibuixada ,amb collage.,sigueu ben originals, i al darrere de la qual haureu d’escriure un desig de futur. Les empremtes poden ser dels vostres infants, les vostres, les dels avis… com més desitjos tinguem, de ben segur, que més força i màgia aportarem per què es compleixin!

Les empremtes ens les podeu deixar a la bústia de l’AMPA fins al proper dia 11 de desembre. Per aquelles famílies que fan ús del transport escolar, els hi podeu entregar a les monitores i elles ens les faran arribar.

Esperem amb il·lusió que ens ajudeu a fer una mica de màgia!

AMPA INSTITUT ESCOLA RENAIXENÇA