Skip to main content

NOU funcionament Servei d’Acollida

Bona tarda  famílies,   

Arrel de la publicació al DOGC de les noves restriccions vers l’actuació contra la pandèmia del Covid-19 que vivim actualment, des de l’AMPA ens hem replantejat el funcionament actual del servei d’acollida. 

A partir de dimarts 3 de novembre l’acollida del MATÍ es farà en un únic espai, al menjador escolarl’accés de totes les famílies (infantil, primària i secundària) es farà a través de la porta lateral, la que dona accés al gimnàs. 

El menjador és l’espai més gran de l’escola, pel que ens permetrà tenir tots els nens i nenes dins un mateix espai, alhora separats per “grups bombolla” tal i com estan treballant durant l’horari lectiu. 

Així doncs, cada grup classe tindrà assignada una taula, separats de la resta de grups per una distància de seguretat. Les monitores tindran diferents propostes per cada grup amb un material que només serà utilitzat per aquella classe. El material després es guardarà a la guixeta reservada per cada classe. 

Per tal de donar una bona atenció als nens i nenes preguem que respecteu les dues entrades, tant a les 8:00h com a les 8:30h, seguirem prenent la temperatura a l’entrada i només estarà permès l’accés si la temperatura és inferior a 37,5º. També recordar-vos que l’ús de mascareta segueix essent OBLIGATORI per tots els infants. 

Respecte al Servei d’Acollida de tarda es seguirà fent a l’aula de música, amb dues sortides possibles, 17:00h o 17:30h i la sortida es farà per la porta habitual. L‘ús de mascareta segueix essent OBLIGATORI per tots els infants. 

Recordeu que hem de ventilar els espais, pel que aconsellem que cada infant porti la roba adequada per poder obrir les finestres i regenerar l’aire.

Des de l’AMPA seguim treballant per millorar tot allò que sigui possible dins les normatives derivades de la situació actual que patim. Per això també demanem la vostra màxima col·laboració perquè tot funcioni de la manera més senzilla en benefici dels nens i nenes.  

Aprofitem  l’avinentesa per recordar-vos que qualsevol tema derivat del funcionament, així com informacions relatives a l’AMPA és millor que us adeseu al nostre e-mail, ja que les monitores segueixen les instruccions que els hem facilitat. 

Us seguirem mantenint informats davant de qualsevol canvi. Podeu adresar-vos al nostre Mail per qualsevol dubte info@amparenaixenca.cat   

Salutacions,   

AMPA INSTITUT ESCOLA RENAIXENÇA