Skip to main content

Activitats extraescolars

Alumnos de colegio

A partir d’aquest curs la gestió la porta La Mariona, S.L. exceptuant les activitats ofertes tradicionalment per CEM Cal Maristany i Kids & Us, que disposeu de la informació més abaix.

Des del Centre d’Estudis Musicals Cal Maristany us animem a formar part de les activitats extraordinàries que volem fer presencialment a l’Institut Escola Renaixença. Aquest any hem pensat en aquestes quatre activitats que us relacionem a continuació pensant en totes les franges d’edat. Si esteu interessats només heu d’omplir el següent formulari. El preu de totes les activitats és de 22 euros mensuals. 

Esperem veure-us a partir del setembre! 

Sensibilització – dijous de 16.30 a 17.15 (Esther Sabaté)  

Temps de l’activitat : 45 min

Dirigit a alumnes de P3, P4, P5

Descripció activitat  

La Sensibilització és una activitat d’iniciació musical adreçada a nens i nenes entre 3 i 5 anys en la qual es treballa la música d’una manera lúdica i motivadora pels infants. Està demostrat que aprendre música des de una metodologia global és molt enriquidor per l’infant: a part d’estimular l’oïda i la psicomotricitat, ajuda a desenvolupar les capacitats lingüístiques, la lògica, les matemàtiques, ens ajuda a entendre i a fer-nos una imatge del món que ens envolta, afavoreix la creativitat i potencia el interès per l’aprenentatge en general.

music instrument - Ilustración de stock libres de derechos - Stocklib

Tocatú – dimarts de 12.30 a 13.15 h (Prof. Aleix Colom) 

Temps de l’activitat : 45 min

Dirigit a alumnes de 1er a 6é

Descripció activitat  

En aquest taller es treballa l’educació musical amb instruments cedits per la pròpia escola de  música. L’objectiu és dotar els participants de la tècnica bàsica i necessària per poder tocar en un conjunt instrumental, passant pels diversos  instruments. Es donaran a conèixer conceptes  bàsics del llenguatge musical i interpretatiu per poder gaudir en grup d’un repertori musical engrescador. Aquesta activitat va dirigida a alumnes de 1r a 6è de primària. 

101,286 Logo Musica Imágenes y Fotos - 123RF

Laboratori Digital de Cançons – Dimecres  de 15.30 a 16.30 h (Prof.Juanma Pintor)

Temps de l’activitat : 60 min

Dirigit a alumnes de secundaria

Descripció activitat :

  • Activitat destinada a qualsevol noi o noia de Secundària amb ganes d’experimentar amb la música i crear el seu propi material sonor
  • Composa les teves pròpies cançons només amb el teu mòbil o la teva tauleta, amb la possibilitat d’afegir instruments acústics i editar-los
  • No és necessari tenir coneixements musicals previs ni tocar cap instrument
  • Expressa a través de la música les teves emocions i les teves opinions
Icono de concepto de grupo de: vector de stock (libre de regalías)  1069274990 | Shutterstock

Conjunt de música moderna – Dimarts de 16.30 a 17.30 (Prof. Isi Martinez) 

Temps de l’activitat : 60 min

Dirigit a alumnes de secundaria

L’objectiu és dotar els participants de la tècnica bàsica i necessària per poder tocar en un conjunt instrumental, passant pels diversos els instruments. Es donaran a conèixer conceptes  bàsics del llenguatge musical i interpretatiu per poder gaudir en grup d’un repertori musical  engrescador. Es treballaran diferents estils musicals d’actualitat com el rock, el pop, el reggae,  la rumba. Aquesta activitat va dirigida a alumnes de secundaria.

El teu fill/a ja està preparat/da per aprendre anglèsSaps que actualment més de 150.000 alumnes aprenen anglès en un dels 486 centres que té Kids&Us a 9 països de tot el món?Kids&Us és una metodologia d’aprenentatge de l’anglès única i provada, per a nens i nenes d’1 a 18 anys, que ha revolucionat l’aprenentatge d’aquesta llengua i que posa el focus en la immersió lingüística total i en la reproducció del procés natural d’adquisició de la llengua materna.

NOVES INSCRIPCIONS:

El pròxim curs 2022-23 al IE Renaixença tenim grups amb places disponibles.

Els nostres grups són reduïts, amb màxim 8 alumnes per poder garantir un bon aprenentatge i seguiment de cadascun d’ells/es.

Podeu informar-vos a:

Kids&Us Igualada
Sta. Caterina, 28 (Baixos), 08700, Igualada
938040866
igualada@kidsandus.es